Jídelní lístek

Předkrmy

Rukolový salát

s burratou, lesním ovocem, borůvkovým dresinkem a praženými kešu ořechy

110 Kč

Kalamata olivy

marinované v pomerančové šťávě, balsamicu a medu

85 Kč

Hovězí carpaccio

marinovaná okurka, červená cibule, zauzený čerstvý sýr

230 Kč

Hlavní chody

Linguine

s uzenými kalamáry, ančovičkami, bazalkovým pestem

230 Kč

Adobo marinovaná vepřová panenka

se zeleninovým konkase, quinoou a koriandrovou smetanou

180 Kč

Kachní prsa

na Guajillo kukuřičném pyré s Hanabero višňovou salsou

155 Kč

Jehněčí hřbet

v mátové krustě, lišky, beluga čočka s květákem

160 Kč

Grilovaná treska

s brokolicovým pyré, těstovinovým salátem a sezamovou omáčkou

260 Kč

Restovaná sezonní zelenina

s Kalamata vinaigrettem, lískovými ořechy a gelem z podmáslí

180 Kč

Dezerty

Tres leches

piškotový koláč s třímléčnou omáčkou, mangem, kokosem a mandlovou drobenkou)

95 Kč

Vanilková pana cotta

se sušenkami amaretti, jahodami a mátovou omáčkou

110 Kč

Čokoládový raw dort

s goji semínkami, kakaovou ganáží a coulis z červené řepy

95 Kč

Rezervujte si svůj stůl
+420 777 888 999